Senior Recruitment Consultant

SOLLICITEER

Senior Recruitment Consultant


Word jij onze legendarische Senior Recruitment Consultant?

Zoek jij een organisatie waar jij de vrijheid krijgt om je recruitment visie in de praktijk toe te passen? Ben jij een enthousiaste netwerker met passie voor het sourcen van zware profielen binnen de ICT? Dan pas jij binnen ons Legendarische Recruitmentteam!

FULL-TIME · DEN HAAG

WAT GA JIJ ALS LEGENDARISCHE SENIOR RECRUITMENT CONSULTANT DOEN?

Je stort je vol overgave zelfstandig in het sourcen via LinkedIn van ICT Infrastructuur, Cyber Security, en Cloud Consultants en Experts. Je brengt de ICT-arbeidsmarkt in kaart, analyseert en signaleert trends, en speelt hierop in. Je bouwt en onderhoudt talentpools en weet de juiste mensen te triggeren om kennis te komen maken. Daarnaast bouw je actief aan een relatie met onze Legends om meer kennis over onze doelgroepen op te doen, en ze te motiveren om kandidaten aan te dragen. Gesprekken voeren je samen met onze Fieldmanagers waarbij jij verantwoordelijk bent het gehele sollicitatietraject en deze begeleidt van gesprek tot contractondertekening.

Daarnaast werk je individueel en gezamenlijk aan projecten waar je energie van krijgt, om de juiste mensen aan te trekken en onze recruitmentafdeling te verbeteren. Hierbij kan je denken aan referrals, onboarding, arbeidsmarktcommunicatie, GDPR etc.

Samen met twee collega’s bouw je verder aan de groei van onze organisatie. Je krijgt de ruimte om je te verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen en weet in te schatten welke ideeën en innovaties kunnen passen binnen de organisatie en de juiste resultaten kunnen opleveren. Nieuwe ideeën en projecten start je in overleg op met de Recruitment Manager. 

WIE BEN JE EN WAT VERWACHTEN WIJ VAN ONZE NIEUWE RECRUITMENT LEGEND? 

Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en kan door een creatieve wervingsstrategie schaarse ICT Infrastructuur, Cyber Security, en Cloud Consultants en Experts vinden en binden. Je krijgt energie van het opsporen van lastige profielen en kent alle geheimen van het sourcen via LinkedIn.

Je bent een echte netwerker en continu bezig met het leggen van nieuwe connecties en het onderhouden van je bestaande contacten. Als geen ander weet je wat onze ICT doelgroep drijft, waar je ze kan vinden en binden.

Vanuit een intrinsieke drive zorg jij dat onze organisatie kan groeien met kwaliteit, en focus jij je samen met je collega’s op het verbeteren van onze Recruitmentafdeling. Naast hard werken ben jij ook altijd in voor een grapje en gezelligheid.

Daarnaast verwachten wij:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in (online) recruitment of soortgelijk;
  • Ervaring in het sourcen binnen de ICT-sector en via LinkedIn;
  • De wil en passie om continue te ontwikkelen en te verbeteren;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden kom je in een gedreven team terecht wat voelt als een familie. Je krijgt de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en nieuwe ideeën op te zetten en uit te voeren. Wij zijn een organisatie die gelooft dat het altijd beter kan en vinden het daarom belangrijk om innovatie, vernieuwing en persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Samen vieren wij onze successen. Er worden daarom regelmatig legendarische bedrijfsuitjes gepland en hebben wekelijkse vrijdagmiddagborrels.

Succes heb je zelf in de hand, durf jij de uitdaging aan te gaan in de meest lastige sector van Nederland?


N.b. acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Computable top 100 

Krachtigste ICT-bedrijven van Nederland met de beste financiële resultaten en het beste imago

Financieel Gezond

Al jaren AAA financiële rating   

FD Gazellen Awards

Meermaals beloond met een Gazellen Award voor snelst groeiende organisatie

Actieve sponsor

Door middel van bouwreizen sponsoren wij projecten die wij gezamenlijk uitvoeren

JE KOMT TE WERKEN VOOR O.A. DEZE KLANTEN

WERKEN AAN DE TOEKOMST OM GESCHIEDENIS TE SCHRIJVEN