Open sollicitatie

SOLLICITEER

Open sollicitatie

Match Legian

Tips en tricks

FULL-TIME · REGIO DEN HAAG | AMSTERDAM | ROTTERDAM | UTRECHT

LIJKT HET JE LEUK OM VOOR ONS TE WERKEN? 


Maar zie jij nog geen vacature waar jij helemaal je ei in kwijt kan? Heb jij kennis van ICT Infrastructure, Cyber Security of Business Consultancy? Solliciteer in een open sollicitatie om te kijken of wij mogelijkheden zien en een rol voor jou op maat kunnen creëren! Daarnaast ontvang je gelijk advies over hoe jij je skills en expertise nog beter tot recht kan laten komen in je CV. 

Of ben jij niet actief op zoek maar vind jij het wel interessant om advies over je CV te ontvangen zodat jij je nog beter kan profileren? 

Dagelijks zien wij meerdere CV’s en hebben wij actief contact met grote organisaties die aangeven wat zij belangrijk vinden. Deze kennis delen wij dan ook graag en geheel vrijblijvend checken wij je CV op de inhoud en opbouw.

Wij helpen je graag!

Je kan je CV uploaden via de onderstaande knop Solliciteer.

WAAROM LEGIAN? 

Bij Legian kan je verschillende functies invullen zonder van werkgever te hoeven wisselen. Je bent bij ons in dienst en wij zoeken uitdagende opdrachten en projecten voor jou bij onze opdrachtgevers, afhankelijk van je ambitie. Je kan je zo dus snel ontwikkelen en een kijkje nemen in verschillende keukens. Om je carrière verder een boost te geven krijg je daarnaast de mogelijkheid om verschillende opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.

Naast hard werken vinden wij het ook belangrijk om gezamenlijk legendarisch te ontspannen en lol met elkaar te hebben. Wij organiseren regelmatig evenementen, zo leer je ook gelijk veel andere Legends kennen en worden het vaak meer dan alleen collega’s.

Wil jij graag kijken of het werken bij Legian iets voor jou is? Solliciteer op een van onze vacatures of doe de CV Check om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

Computable top 100

Krachtigste ICT-bedrijven van Nederland met de beste financiële resultaten en het beste imago

Financieel Gezond

Al jaren AAA financiële rating

FD Gazellen Awards

Meermaals beloond met een Gazellen Award voor snelst groeiende organisatie

Actieve Sponsor

Door middel van bouwreizen sponsoren wij projecten die wij gezamenlijk uitvoeren

JE KOMT TE WERKEN VOOR O.A. DEZE KLANTEN

WERKEN AAN DE TOEKOMST OM GESCHIEDENIS TE SCHRIJVEN